Despre noi

Orice poveste frumoasă este formată dintr-o serie de momente unice care au la baza dedicarea și pasiunea. Povestea noastră a început din anul 2014 când am avut ocazia să acumulăm experiență în mai multe restaurante de top din Netherlands.

Incă de la început am descoperit pasiunea pentru sushi în restaurantul WERELD ATLANTIS (locul de care se leagă și brandul nostru), iar apoi am continuat prin pasiune și curiozitate și în alte restaurante precum KOOK.PLUS , WERELD RESTAURANT A17, DE SALANDSE BERG ,ADAM’S WERELDKEUKEN

Varietate de produse

Din dorința de a oferi experiențe culinare inedite și de a realiza preparate fine pentru iubitorii de mâncare japoneză, ne-am gândit să aducem gustul autentic japonez de sushi chiar în țară noastră și unde altundeva decât pe meleagurile Clujului în Florești.În anul 2020, am deschis primul restaurant de sushi cu livrări la domiciliu, care are la baza un meniu ce oferă o varietate de preparate delicioase, toate ingredientele fiind proaspete și atent selectate de către bucătării noștri.

Sushi Atlantis

Gătitul bazat pe aromele clasice are ca rezultat un meniu inventiv de preparate din pește, fructe de mare, pui, asociate cu o gamă largă de fructe și legume.
Suntem de părere că prin pasiune și dedicare, orice lucru simplu se poate transforma în cea mai frumoasă poveste.
Te așteptăm să faci parte din povestea noastră – SUSHI ATLANTIS.

De ce Sushi Atlantis

Oferte exclusive

Simplu, dar complex! Un preparat cu poveste și tradiție rămâne întotdeauna “în tendințe”! Printre atâtea contraste, un lucru e cert – când vrei să te bucuri de o masă delicioasă, dar și sănătoasă, alegerea ideală este sushi!

Ridicare personală

Explorează textura, culoarea și, bineînțeles, gustul fin al preparatelor noastre. Toate ingredientele sunt proaspete și atent selectate de către bucătarii noștri.

Livrare rapidă

Mâncarea este cel mai esențial lucru de care noi avem nevoie, iar faptul că ne putem juca cu ingredientele și să dăm naștere unor gusturi interesante pentru a ne îmbogăți sfera gastronomică, este impresionant.

Începe comanda